Всички обяви
Часовници
Мъжки

Спортен часовник SWIFT - 3 разцветки

област Кюстендил , главен път Е79
Публикувана на 2019-01-18 18:17:43

Състояние: Ново

-Пореден качествен модел на марката SKMEI. Универсална спортна визия, отличаваща се с изчистен вид и добра изработка. Часовникът може да се носи всеки ден или когато ходите на фитнес, бягане, плуване или друг вид спорт.

- Разполагаме с 3 различни цветови модела, може да ги видите на снимките. Единият е със златисто, другият е червен, а третият е чисто черен. Моля изберете от менюто при поръчка.

- Часовникът има доста стандартни за този тип дигитални часовници, функции - аларма, хронометър, брояч, дата, осветление на дисплея и опция за двойно време.

- С този модел може спокойно да плувате, да се къпете или да го мокрите при миене на ръце. Водоустойивост 50М. Единствено - НЕ трябва да натискате бутоните, когато часовникът е мокър! Настройки само в сух режим!

- Праща се с опция за преглед като всеки друг наш модел. Отваряте го, виждате го на място, пробвате го как стои и ако Ви хареса- го купувате! Ако не - плащате само доставката!

Код на продукт: Skmei3

Три цвята:червен,златист,черен

Цена
Цена:     30.00 лв.
WatchesForYou
В Prodavash.BG от 2019-01-18 17:42:19


Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG