Всички обяви
Градина
Градинска техника и инструменти

Соларен Уред с Ултразвук Против Къртици и Гризачи

гр. Пловдив
Публикувана на 2020-03-27 16:32:05

Доставка: Купувача
Състояние: Ново

Представяме Ви един страхотен уред против къртици и змии, който нсе зарежда от от соларен панел. Уредът ги прогонва чрез ултразвук и вибрация, които действат на нервната им система. Обхват 60-100 кв. метра, който излъчва вълни на всеки 30 секунди. Соларният панел зарежда вградената акумулаторна батерия (животът на батерията е два сезона, след което може да се поднови с нова). Освен против къртици и сляпо куче, уреда действа и срещу подземни гризачи, мишки, змии и др. наземни влечуги. Охранява площ от около 750 кв. м. Това е кръг с приблизителен диаметър 35 метра и по-малко при глинеста или сбита почва. Зарежда се от слънчевата светлина и не се нуждае от батерии или друг вид захранване. Зимата се прибира на плюсова температура.

ВНИМАНИЕ - Моля не забивайте уреда с чук и не използвайте прекомерна сила при инсталиране на уреда!

!!!За първоначално зареждане на вътрешната батерия на уреда е необходимо той да бъде изложен на слънце 3-4 часа. След зареждане на батерията в рамките на 30 сек. ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда.!!!

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

=Намокрете леко почвата предварително. Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда в него, така че горният панел да бъде на 3-5см от земята.

=Включете буксата от соларното тяло към буксата от металното тяло.

=Внимателно поставете проводника във вътрешността на уреда

=За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда.

ВАЖНО

- За да получите максимален ефект от работата на уреда, той трябва да бъде поставен в охраняваната площ след извършване на дълбока обработка на почвата, за да разрушите старите укрития на гризачите, и поне 2 седмици преди засаждане на културите.

- Ефектът от работата на уреда се проявява след 2-3 седмици и зависи от вида на почвата и първоначалната плътност на подземните гризачи.

- Нормално е да има увеличаване на активността на гризачите през първите дни след поставянето му - тъй като гризачите търсят защитено място във всички посоки на площа, в която устройството покрива.

- Соларният електронен уред срещу подземни гризачи e устойчив на климатични условия, но при висока влажност или силен студ е необходимо да бъде изваден от почвата и съхраняван при стайна температура.

Техническа характеристика:

• Захранване: Соларна клетка и Ni-Cd акумулатор. (соларен панел)

• Ефективна площ: до 800 кв.м

• Вграденa акумулаторна батерия 1.2V / 600mAh

• Чeстота 400HZ-1000HZ

• Дължина: 390 мм

• Радиус на надземна част: 145 мм

• Радиус на колче: 33 мм

• Размер на соларен панел: 60 * 60 мм

• Размери: Дължина ок 30 см Диаметър ок 15 см.

• Тегло: 0.25 кг

Kомплекта включва:

1 х Уред против гризачи

ИЗПРАЩАМ С ЕКОН, ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД!

Моля, разгледайте и другите артикули, които предлагам!

Цена
Цена:     28.00 лв.
Вълкова
В Prodavash.BG от 2020-03-21 14:17:49


Обяви на потребителя Вълкова
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG