Всички обяви
Оръжия, лов и риболов
Въдици
Наблюдавай

Шаранджийски въдици K-Karp Dreamer - 3 lb, 3,60m.

област Стара Загора , гр. Казанлък
Публикувана на 2022-05-13 18:20:16

Доставка: Купувача
Състояние: Използвано

Въдиците са от две части, които с лекота покриват всички изисквания заздравина, надеждност и издръжливост, които съвременния риболовец на шаран можеда предяви. K-Karp Dreamer e въдица с агресивен дизайн ибалансирано усещане, създаващо перфектната хармония между въдица и макара. Изработена от SHMR-карбон за лекота и баланс. Моделът еокомплектован с изключително надеждни и устойчиви на корозия водачи със SiCрингове за плетени влакна. K-karp Dreamer 3.60m 3.00lb се характеризира спрогресивен строй, който в съчетание с тънката бланка носи уникално удоволствиепо време на шаранджийския риболов. Пръчките са три броя,неразличими от нови и ги продавам поради факта, че притежавам други от по-високклас и тези са ми излишни и стоят в гардероба.

Ценана трите 240 лв. Доставка до всеки офис по желание на клиента, сопция „преглед и тест” и 10% отстъпка от доставката. За повече информация не секолебайте да ми позвъните.

Контакт: 0889 423896 - Иван.

Цена
Цена:     По договаряне
Скрито име
В Prodavash.BG от 2021-05-31 18:47:07


Обяви на потребителя
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG