Всички обяви
Търговско оборудване
Машини за сок

Професионална ръчна цитрус преса

гр. Пловдив
Публикувана на 2019-02-18 10:06:03

Състояние: Ново

Ръчните преси за прясно изцедени сокове CanCan са проектирани за бързо и лесно извличане на сок от портокал, лайм, лимон и грейпфрут.

Със своята структура, която е съвместима с всички препоръчани видове плодове, пресата осигурява 30 % по-голяма производителност в сравнение с други еквивалентни сокоизтисквачки.

Описание

Цитрус преса – идеална за нар и всички цитрусови плодове

ЦедкаИзработена от неръждаема стомана, тя е предназначена да задържи пулпата на плода, кората и с нейните конични подутини предотвратява меката част на кората да абсорбира собствения сок и по този начин се осигурява по-висок добив. Отворите на цедката са малки и не допускат преминаване на семчиците от нара в сока.

Гумени крачетаДиаметър на конуса – 11 см

Среден добив – 50 кг/час

Сила на натиска върху плода – 90 кг

Тегло: 6 кг нето

Размери: 55 x 24 x 19 см

Произход: Турция.Професионална ръчна преса за фреш

Ръчните преси за прясно изцедени сокове са проектирани за бързо и лесно извличане на сок от портокал, лайм, лимон, грейпфрут и нар. Със своята структура, която е съвместима с всички препоръчани видове плодове, пресата осигурява 30 % по-голяма производителност в сравнение с други еквивалентни сокоизтисквачки.

Това е едно от най-здравите предложения за ръчна цитрус преса, която се предлага на пазара.

Цена
Цена:     100.00 лв.
Bg. Shopping
В Prodavash.BG от 2019-02-18 07:11:43


Обяви на потребителя Bg. Shopping
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG