Всички обяви
Авто
Аксесоари и консумативи
Наблюдавай

Препарат за двигателно масло XENUM SUPER-G

гр. Русе
Публикувана на 2019-11-28 14:47:43

Тип: Автомобили и джипове
Аксесоар: Други
Състояние: Ново

Препарат от ново поколение за качествено подобрение на характеристиките на смазването на двигателите, присадка в допълнение на класическите моторни масла.

Super-G технологията на XENUM е в три-компонентната комбинация: Карбон-Графит, Молибденов комплекс (течен) и Естерен маслен комплекс.

Действието на препарата върху работата на двигателите дава следните ефекти:

-намалено ниво на шума и вибрациите

-намален разход на гориво

-подобрена мощност, плавно развъртане и улеснен старт

-удължен живот с минимално износване

Тези ефекти се явяват в резултат на същественото намаляване на триенето на повърхнините на детайлите в двигателите.

Super-G три-компонентната формула създава траен и стабилен микрофилм, явяващ се изключително силно действаща смазка в комбинация с моторното масло.

Препаратът се препоръчва за всички видове и поколения 4-тактови бензинови и дизелови двигатели (автомобилни, индустриални и т.н.), независимо от вида на техните горивни-, турбо- и каталитични системи. Напълно е безопасен за маслените филтри.

Долива се в моторното масло - стандартната доза 300 милилитра е предназначена за система с вместимост от 3 до 5 литра. Действието е до смяна, следва да се спазва предписанието на конструктора за пробега на маслото.

Препоръка за най-прецизната поддръжка: за получаване на още по-голям ефект може преди източването на старото масло при смяна да се извърши и пълно прочистване и неутрализиране на киселинноста в маслената система с продукта M-Flush на XENUM.

Цена
Цена:     45.00 лв.
Георги Петров
В Prodavash.BG от 2019-11-27 14:58:56


Обяви на потребителя Георги Петров
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG