Всички обяви
Авто
Аксесоари и консумативи
Наблюдавай

Препарат-добавка за почистване на дизелови турбини и лопатки, DPF филтри, инжектори и помпи

гр. Русе
Публикувана на 2019-12-23 15:09:14

Тип: Автомобили и джипове
Аксесоар: Други
Състояние: Ново

Решавате проблема с натрупания нагар от сажди в турбото и по лопатките по най-удобен начин, с показаната тук присадка, доказан продукт. Сипете я в резервоара и ползвайте автомобила си нормално, докато химията чисти. 

Препаратът способства за прочистването чрез катализа: освобождава от задръстващи нагари дизеловите турбини и лопатките им, както и филтрите DPF.Възстановява мощността, правилните функции, подвижната геометрия, както и дебита на изпускателната система.Отделно, в същото време премахва и първопричината за образуването на задръстващите частици сажди, като прочиства активно и смазва горивно-инжекторната система - възстановява правилното впръскване на горивото в цилиндрите.

Не е необходима никаква техническа дейност:добавката (цялата доза 1.5л) се налива в резервоара за смесване в определената в инструкцията пропорция с горивото.Продуктът е напълно безопасен,приложим за всички дизелови двигатели (4т),съвместим и препоръчителен също за биодизел.

Тази формула на новите технологии доказа ефективността си в практиката, с нарастващи покупки потребителите продължават ежедневно да му дават високата си оценка.

Освен че отстранява изброените технически проблеми, препаратът дава на двигателя подобрена мощност, динамика и занижен разход, минимизира димността, шума и вибрациите.


За отпушването на DPF филтъра и прочистването на турбината са необходими само две неща:

1.Задъненият до определена степен двигател да е в състояние да развие 3 000 оборота.

2.До изразходването на горивото, третирано с този препарат (около 30-40 литра нафта),МПС-то при възможност да се изфорсира до 3 000 оборота - или да се поддържат за известно извънградско разстояние.

Заповядайте и вижте още ефективни продукти на високите технологии в онлайн магазина ни тук - http://www.bulmotors.com

Цена
Цена:     163.00 лв.
Георги Петров
В Prodavash.BG от 2019-11-27 14:58:56


Обяви на потребителя Георги Петров
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG