Всички обяви
Курсове и обучение
Ученически и кандидатстудентски
Наблюдавай

Подготовка по География за Ученици и Кандидат Студенти, Пловдив. Хуманитарна и Икономическа Сфера.

гр. Пловдив
Публикувана на 2021-09-07 16:18:48

Подготовката включва подробно представяне на темите по география и икономика на България, заложени за изучаване в 11 и 12 клас на гимназиалната степен чрез работа по три компонента:

- Компонент А: Фокусира вниманието върху основни знания и умения за писмено представяне на географска информация и се осъществява по писмени разработки на всички теми;

- Компонент Б: Включва работа с тестове, съобразени с програмата и критериите за оценяване на знанията и уменията по география. 

- Компонент В: Представлява занимания с практически задачи и упражнения, с които се измерват постиженията при извършване на дейности като визуализиране, използване и анализ на географска информация, от картографски материали.

Изпитът по география във всички ВУЗ в страната осигурява достъп до фундаментални специалности от хуманитарната и икономическа сфера. Неговото успешно полагане изисква конструктивна и задълбочена подготовка, обвързваща практическите умения с научни знания и възможности за тяхната най-адекватна изява в писмен вид. Същото се отнася и за Зрелостните Изпити след XII клас.

Курсовете се водят по утвърдени учебници, одобрени от МОН, съобразени с изискванията за ниво и задълбоченост на познаване на материала. Основните учебници се комбинират с лекционен курс и мултимедийно обучение.

За повече информация, заповядайте на:

Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV

гр. Пловдив, бул. "Цар Борис III Обединител" № 140

На самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара

тел.: 0878477455; 0895622473; 032/260655

mail: maximaplovdiv@abv.bg / сайт: http://center-maxima.com

Цена
Цена:     По договаряне
Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV
В Prodavash.BG от 2021-06-04 15:16:05


Обяви на потребителя Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG