Всички обяви
Бизнес имоти
Офиси

Отдава под наем обзаведен офис

гр. София
Публикувана на 2019-10-29 18:29:10

Квадратура (к.м): 40
Работещ бизнес: Бизнес
Вид обява: Дава под наем

Отдавам под наем напълно обзаведен офис на партерен етаж.

Офисът се намира на стратегическо място-в близост до спирки на градскитранспорт , като в същото време е разположен на тиха и спокойна уличка, свъзможност за паркиране на обособен за това паркинг, разположен до имота.

Имотът е със статут на кафе сладкарница, с обособена градина пред него,като в момента се използва, като офис помещение, с обособени 3 работни места, ное с възможност за преустрояване и използване за други цели - студио за живеенеза студенти, лекарски/зъболекарски кабинет /магазин, офис за агенция за недвижими имоти,туристическа агенция, застраховки, куриерски услуги и др.

Отоплението е централно ТЕЦ, има и климатик, баня + тоалетна, интернет,кабелна, телефон, топъл и уютен офис , с ниски месечни разходи, теракота,алуминиева дограма, СОТ, охранителна решетка.

Имотът се намира в район Витоша, ж.к. Студентски град, в близост до бул. Симеоновско шосе отедната страна и Зимен дворец от другата.

 

Квадратура на имота-34 кв.м+6 кв.м.градина

Месечен наем 260 EUR

Телефон +359 878642383

Е-mail: sooffii@abv.bg

Цена
Цена:     260.00 €
София НЕНОВА
В Prodavash.BG от 2019-10-29 18:27:04


Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG