Всички обяви
Забавни игри
Карти за игра
Наблюдавай

Оракул Карти Алиса в Страната на чудесата - многоцветно фолио

гр. Стара Загора
Публикувана на 2023-09-16 11:01:01

Доставка: Купувача
Състояние: Ново

Здравейте, предлагам ви този глоси сет с Алиса в страната на чудесата. Той ми е любим, тегля си от него всеки уикенд и наистина получавам страхотни откровения, свързани с личната психика, бъдещето и подходящата нагласа за момента. Ще ви предоставя и pdf в разлистващ се вариант онлайн на английски, който можете да преведете на български онлайн с един сайт. Картите са изработени на многоцветно фолио и са много красиви, ползвани са от жена около 20 пъти с нежно отношение и са си като нови. Кутийката е точно като на снимките, както и самите карти. Аз вече имам два комплекта и реших, че е неразумно да ги задържам.

Предпочитам Спиди за доставка, но няма да бъде проблем, ако желаете Еконт. При предварително заплащане по банка или куриер, мога да изпратя и по БГ пощи.

Цена: 25 лв.

Приемам предложения и за някаква замяна, и да спомена тук, че разполагам с Таро Зайчето Питър, чисто нови, които също мога да разменя или предложа за продажба.

Цена
Цена:     25.00 лв.
Обяви на потребителя Аltigita
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG