Всички обяви
Услуги
Други услуги
Наблюдавай

Логопед за Варна - Деница Радева

гр. Варна
Публикувана на 2023-08-31 13:53:29

Търсите опитен логопед в град Варна за подрастващи деца и възрастни? Деница Радева е сертифициран логопед, който работи безупречно с хора, които имат нарушения или определен вид недоразвитие на речта. Консултациите могат да се провеждат присъствено в логопедичен кабинет или онлайн.

Логопедичните услуги могат да обхванат широк диапазон от съществуващи проблеми. От нарушено произношение в следствие на проблеми свързани с устната кухина, до генетични проблеми, които водят до различни видове заболявания засягащи говора, произношението и други. 

Ценоразписът може да варира според проблемите и начина на провеждане на консултациите, но базовите цени са както следва:

  • Първична консултация от 35лв/час - идентифицират се проблемите и се изгражда основа и начин за работа. Извършва се преглед на артикулационния апарат и се препоръчват различни видове терапия

  • Логопедична терапия - 30лв/час - След изградения индивидуален план за работа, посещенията или терапиите онлайн/домашни посещения, могат да бъдат 2 или 4 пъти седмично с продължителност от около 50 минути, или съобразени с нуждите на пациента.

  • Домашно посещение - Всеки пациент е специфичен, за това можете да поискате домашно посещение за първичен преглед или провеждане на логопедична терапия. 

Цена
Цена:     По договаряне
Обяви на потребителя ldrvarna
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG