Всички обяви
Курсове и обучение
Професионални
Наблюдавай

Курс по Счетоводство, Експерт или Оперативен Счетоводител, Пловдив. Изгодно Сега!

гр. Пловдив
Публикувана на 2021-08-31 12:46:05

Дай летящ старт на кариерата си с обучение в Училище INTER ALLIANCE SCHOOL - PLOVDIV

КУРС ПО СЧЕТОВОДСТВО, ЕКСПЕРТ ИЛИ ОПЕРАТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ - СЧЕТОВОДНО ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ.

Обучението включва 3 модула:

1. ПЪРВИ Модул Теория – методи и начини за реална работа в фирмата или в счетоводна кантора, особенности на счетоводната отчетност, обекти, счетоводно отчитане, активи, пасиви, стопански операции, откриване, закриване на сметки, водене на сметки, обработка, оборотни ведомости, платежни, мемориален ордер, приходни касов ордер, разходни касови ордери, служебни бележки и документации към дейността;

2. ВТОРИ Модул Счетоводно отчитане - счетоводно отчитане, отчитане на собствения капитал, дълготрайни материални активи ДМА, отчитане на краткотрайни материални активи КМА, отчитане на получени и дадени под наем материални ДМА, отчитане на сметка материали, отчитане на доставчици и клиенти, отчитане на разплащателни сметки, отчитане на ддс и продукцията и стоките, отчитане на амортизациите, брака и ликвидацията, отчитане на приходите и разходите и др.

3. ТРЕТИ Модул СЧЕТОВОДНО ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ФИРМА - основни моменти при приключването и разглеждане на документите свързани със съставянето на годишния финансов отчет - отчет за приходи и разходи, баланс, отчет за паричния поток, отчет за собствения капитал и приложения. 

Разглеждане на годишния финансов отчет с реална фирма за по добро разбиране на предадения материал. Тестове изпити по време на курса, задачи казуси, правна информация, Работа със счетоводна програма - работа с и решаване на практическа задача и изготвяне на дневници и справка декларация по ДДС за НАП.

Училище INTER ALLIANCE SCHOOL - PLOVDIV

гр. Пловдив, бул. " Цар Борис III Обединител" № 140 А

На самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара

тел.: 0895622471; 0895221010; 032/629027

mail: interalliance1999@abv.bg  / сайт: http://www.interalliance.bg

Цена
Цена:     По договаряне
Училище INTER ALLIANCE SCHOOL - PLOVDIV
В Prodavash.BG от 2021-06-04 12:51:09


Обяви на потребителя Училище INTER ALLIANCE SCHOOL - PLOVDIV
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG