Всички обяви
Услуги
Медицински, стоматологични
Наблюдавай

Консервативна хирургия в Стоматологична клиника Ведра Дентал

гр. София
Публикувана на 2023-09-01 14:01:22

Консервативната хирургия в стоматологията представлява съвкупност от процедури и методи, които имат за цел запазването на зъбите чрез минимално инвазивни техники. Тази подходяща комбинация от естетика и функционалност позволява на пациентите да запазят своите естествени зъби дълги години, като същевременно се избягва излишното премахване на зъбни тъкани.

Процедури в консервативната хирургия в стоматологията

Кариесно лечение: Консервативната хирургия започва с премахване на зъбния кариес. Този процес включва отстраняване на засегнатите тъкани и възстановяване на увредената област с пломба. Модерните материали позволяват на стоматолозите да изберат цвета на пломбата така, че тя да съвпада с природния цвят на зъба, осигурявайки естетичен външен вид.

Ендодонтско лечение: Това лечение се извършва, когато инфекцията достигне до зъбното място (пулпата) и причини болка и възпаление. Процедурата включва премахване на инфекцията, почистване на кореновите канали и запълване със специален материал. Това позволява запазването на зъба, вместо да се наложи да бъде изваден.

Цена
Цена:     По договаряне
vedradental
В Prodavash.BG от 2023-03-29 16:41:59


Обяви на потребителя vedradental
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG