Всички обяви
Туризъм и екскурзии
Екзотични дестинации
Наблюдавай

Комбинирайте плаж и вълнуващи екскурзии с новото предложение от АдвенТур до слънчев Тунис

гр. София
Публикувана на 2023-04-07 23:05:22

Комбинирайте плаж и вълнуващи екскурзии с новото предложение от АдвенТур до слънчев Тунис

Тунис е магична дестинация,която несъмнено трябва да  бъде посетена.Страната има какво да предложи на всеки – от богата култура и история датираща от Римската империя до Арабските завоевания. Тук всяка цивилизация е оставила своя отпечатък, който се усеща и до днес. Ако търсите плажна ваканция в комбинация с незабравими екскурзии това е Вашият знак. All Inclusive програмата ни включва: самолетни билети с включени летищни такси, чекиран и ръчен багаж,трансфери, 7 нощувки в избран от Вас хотел, медицинска застраховка,представител на Туроператора и застраховка „Отмяна на пътуване“.  Допълнителните екскурзии, от които можете да се възползвате по желание ще Ви пренесат в римско време и ще оставят дълбок отпечатък в съзнанието Ви.

Тунис е магична дестинация,която несъмнено трябва да  бъде посетена.Страната има какво да предложи на всеки – от богата култура и история датиращаот Римската империя до Арабските завоевания. Тук всяка цивилизация е оставиласвоя отпечатък, който се усеща и до днес. Ако търсите плажна ваканция вкомбинация с незабравими екскурзии това е Вашият знак. All Inclusive програматани включва: самолетни билети с включени летищни такси, чекиран и ръчен багаж,трансфери, 7 нощувки в избран от Вас хотел, медицинска застраховка,представител на Туроператора и застраховка „Отмяна на пътуване“.  Допълнителните екскурзии, от които можете дасе възползвате по желание ще Ви пренесат в римско време и ще оставят дълбокотпечатък в съзнанието Ви.

Цена
Цена:     799.00 лв.
Туркуаз
В Prodavash.BG от 2021-12-10 18:04:27


Обяви на потребителя Туркуаз
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG