Всички обяви
Строителни и ремонтни
Ремонти

Изработка на точни копия на счупени и износени зъбни колела от пластмаса

гр. София
Публикувана на 2020-03-16 21:49:34

Проектиране и изработванена зъбно колело

 

1.Получаване на повреденото зъбното колело по Еконт или Спиди от Вас.

2.Анализ, изчисляване, проектиране на зъбното колело до оригиналният му вид иподготвяне на чертеж/файл/за изработката му.

3.Изработка на колелото от материал АBS filament посредством 3Dпринтер.

4.Връщане на зъбното колело по Еконт или Спиди с наложен платеж и преглед.

 

Цена:

Цената на колелото зависи отнай-големият диаметър на колелото измерена в [mm], като минималната стойност за първоколело е 35лв. ,а за последващо копие , цената ена полвина ,като 10лв е минималната стойност за следващо копие.

 

Пример първо зъбно колело:

 - Зъбно колело с диаметър 20мм-цена:35лв (минимална стойност на поръчката)

 - Зъбно колело с диаметър 40мм-цена:40лв

 - Зъбно колело с диаметър 55мм-цена:55лв

 

Пример второ зъбно колело (копие на първото):

 - Зъбно колело с диаметър 14мм-цена:10лв (минимална стойност на поръчката)

 - Зъбно колело с диаметър 26мм-цена:13лв

 - Зъбно колело с диаметър 50мм-цена:25лв

 

Забележки:

1. Здравината на колелото зависи изцяло от якостнитесвойства на материала на производителя. (ABS Filament -tensile strength -35-40MPa)

2. По груби преценки здравината на колелата е около10-15% по-ниска от зъбни колела произведени по метода на шприцването от ABS./Пример за здравина: първото направено колело, направих за себе си за шнек за подаване напелети за пелетна горелка(ferroli) и вече 11-ти месец още работи!/

3. Преди да сложите новото колело във вашият механизъм,се уверете, че работните възли от кинематичната верига се въртят свободно на ръка и са добре смазани. Потърсете причината заповредата довела до счупване на оригиналното колело. Голяма е вероятността, тяоще да съществува.

4. Тъй като е доста трудно да се определят точно каквиусилия възникват във вашият механизъм и дали якостта на новото зъбно колело щее достатъчна, при получаването на готовото колело, ще имате опция преглед, зада прецените при допир и визия, дали колелото би ви свършило работа или не идали си струва да заплатите за труда ми и да го тествате.

5. Преди да ми изпратите зъбното колело ми изпратетеснимка на него, на имейл или вайбър, за да коментираме предварително, дали можеда се изработи и какви са особеностите. Ако можете да измерите външният диаметър на зъбното колело иброя на зъбите, също би било полезна информация за първоначалните коментари потелефона.

6.Поради голямото разнообразие на повредени колела, некласифицирам колелата по модели , не правя база данни и не мога да гарантирам,че ако ми се обадите отново за конкретно колело примерно след месец-два, бих могълда го намеря същото и за го изработя,като копие, без да го препроектирам наново..

Цена
Цена:     35.00 лв.

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG