Всички обяви
Дом и градина
Други стоки за дома

Индивидуални пречиствателни станции за отпадни води BioCleaner®

гр. София
Публикувана на 2019-12-10 15:10:37

Доставка: Продавача
Състояние: Ново

Предлагаме доставка и монтаж на  чешки пречиствателни станции технология  BIOCLEANER. Това са локални   пречиствателни станции, които  не се нуждаят от добавката  на каквито и да било консумативи, а липсата намиризма дава възможност да бъдат монтирани съвсем близо до дома. Това сапречиствателни системи, които притежават  всички възможни сертификати както затехнологията на пречистване, така и за отделните технически модули отсъоръжението.

Технологията  на пречистване е чисто  аеробна и вече 14 години  е доказала  както в цяла Европа, така и в България , че е  най-сполучливата технология за биологичнопречистване.  Производител на пречиствателнистанции BIO CLEANER е чешката фирма Еnvi-pur, която е с дългогодишни опит и  традиции в пречистването на отпадъчни води .

За България официаленпредставител на фирма Еnvi-pur е фирма Ейч Джи Енд Сонс, кояторазполага със специално обучени специалисти, които са винаги на разположение наклиентите на фирмата за консултации и препоръки. Фирмата предлага  и безплатен оглед за своите клиенти, както   и 4 години пълна гаранция на съоръженията.

За оферта или поръчка на  индивидуална пречиствателна станция : http://hg-sons.com/kontakti.html

 

Цена
Цена:     По договаряне
hgsons
В Prodavash.BG от 2019-12-10 15:05:26


Обяви на потребителя hgsons
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG