Всички обяви
Авто
Аксесоари и консумативи
Наблюдавай

933 Зарядно за кола с батерия за радиостанция BAOFENG 5R

гр. Стара Загора
Публикувана на 2023-08-31 19:46:34

Тип: Автомобили и джипове
Аксесоар: Зарядни у-ва
Състояние: Ново

Стационарна батерия за кола за радиостанция Baofeng UV-5R е аксесоар, който задължително трябва да присъства в оборудването на всеки радиолюбител и професионалист. Често се случва мобилната батерия на уоки-токито да се изтощи в най-неподходящи момент. В този момент няма нищо по-ценно и важно от това да използвате мощността на автомобила си, за да съживите радиостанцията.

Продуктът е от първа необходимост за ловци, любители на риболова, планинари, туристи и други редовно пътуващи хора, за които комуникацията е жизнено важна. Батерията използва изхода на запалката, от където черпи необходимата енергия за захранване на уоки-токито. В другия край е външният капак, който поставяте на модела Baofeng UV-5R.

ЗАМЕСТИТЕЛ НА БАТЕРИЯ

На практика моделът представлява заместител на оригиналната мобилна батерия. С него ще може да ползвате радиостанцията, докато пътувате. Това е важно, защото ще можете свободно да комуникирате с останалите в групата.

Самото устройство представлява два накрайника свързани помежду си. Първият изглежда абсолютно еднакво на батерия BL-5, разликата се изразява в това, че вътрешността на заместителя е куха. За да го поставите в уоки-токито, то трябва да премахнете мобилната батерия и на нейно място да поставите кухата. По този начин преобразувате UV-5R станция от мобилна в стационарна такава.

Другият накрайник служи за подаване на енергия. Той представлява стандартен преходник за запалка на автомобил. Двата накрайника на зарядното са свързани помежду си чрез навит кабел с дължина 30 см. В разтегнато състояние той достига до 70 см, което позволява станцията да се ползва от всяко място в автомобила.

Моделът е подходящ за радиостанция Baofeng UV-5R и производните на нея, които ползват един и същ заден капак..

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Входящо напрежение: DC 12V
  • Макс изход: 3А
  • Ефикасност: >90%
  • Дължина на кабела: 30 см. разгъва се до 70см
Цена
Цена:     17.90 лв.
Скрито име
В Prodavash.BG от 2023-08-25 01:29:06


Обяви на потребителя
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG