Всички обяви
Градина
Градинска техника и инструменти
Наблюдавай

3469 Саксия Фюжън с дренаж

гр. Добрич
Публикувана на 2023-01-05 14:37:59

Доставка: Купувача
Състояние: Ново

Кат. номер: 3469

Качестевна саксия с дренаж. Добавете стил и изисканост в интериора с тази уникална саксия с интересен релеф и подложка за дренаж.

Саксиите с дренаж са идеално решение за ефикасно напояване на растенията без нужда от подложна чинийка и без риск от прекомерно поливане.

Дренажната подложка се поставя вътре в саксията и по този начин водата остава в долната част на съда. Този метод на напояване не позволява гниене на корените от излишна влага.

Саксиите от серия Фюжън са изключително ефектни. Могат да се използват и като кашпа.Саксия Фюжън с дренаж

Размер: Диаметър – 11.5 см., височина – 11 см.

Уникална саксия изработена от здрава пластмаса с дебели стени.

В пластмасата има добавен примес, който не позволява прегаряне от слънцето и не позволява промяна на цвета и. Саксията е без чинийка, което я прави много практична за всяко жилищя, както и градина, веранда, тераса и др., за разлика от тези с чинийка. По този начин няма опасност да потече на пода вода при евентуално преполиване. Именно така може спокойно да сложим подобна саксия на ламиниран или естествен паркет, без да имаме никакво притеснение, че може да потече и да подуе или повреди настилката.

Цена
Цена:     4.90 лв.
Обяви на потребителя svitoshop
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG